LivePicture

Accessoires
Verlichting

LiveSpectrum

Een succesvolle installatie van LivePicture is mede afhankelijk van de lichtsituatie ter plaatse. Planten gedijen het beste onder het zogenaamde daglichtspectrum. Niet alle locaties waar verticaal groen gewenst is, beschikken over voldoende daglicht. Daarom biedt Mobilane LiveSpectrum een lichtarmatuur dat deze daglichtfunctie vervangt.

LiveSpectrum is leverbaar in verschillende lichtsterktes (het licht is ook te dimmen).  De led-armaturen zijn geschikt voor inbouw in plafonds en voorzien van een energiebesparende led-module module met een lange levensduur.

Download de brochure
Losse cassette

Plantcassette exclusief beplanting

LivePicture is opgebouwd uit plantcassettes. In deze plantcassettes zitten negen cups (Potmaat 9) waarin een plant in vruchtbare grond wordt gepoot. Alle cups zijn aan de achterkant met elkaar verbonden door middel van een capillair doek. Het doek dat in verbinding staat met de geïnstalleerde watergoot, voorziet de planten van de benodigde voeding.

Cassette mix

Plantcassette inclusief beplanting

De plantenspecialisten van Mobilane hebben de negen verschillende LiveCassette mixen en plantschema’s zorgvuldig geselecteerd en getest op plantsoort, uiterlijke kenmerken en unieke eigenschappen. Alle getoonde mixen kunnen op verzoek worden voorgekweekt,. Houd rekening met een groeitijd van minimaal 12 weken na bestelling (afhankelijk van het groeiseizoen).

LivePicture lijst

Losse omlijsting

De omlijsting van de LivePicture is ook los leverbaar. De lijst met waterreservoir is te bestellen in vijf verschillende maten. LivePicture 1-4 (het cijfer staat voor het aantal cassettes) en LivePicture XL

trechter

Trechter

De beplanting in LivePicture krijgt gedurende vier tot zes weken water uit het waterreservoir. Na deze periode wordt dit reservoir door middel van het vulpunt bijgevuld. Om knoeien te voorkomen, wordt een bijpassende trechter standaard meegeleverd.

Vind een verkooppunt in de buurt